Zoeken in de website

Pega trailers

Er is een grote diversiteit aan boten, wat het kiezen van een juiste boottrailer een complexe aangelegenheid maakt. De belangrijkste vraag is: Welke boottrailer past bij mijn boot?

Bij de Schiffart Watersport kennen wij niet alleen de trailers door en door, maar weten vaak aan de hand van uw boot te vertellen welke trailer voor u het meest geschikt is. Het afstellen van de boot op de trailer is een belangrijk punt, de juiste gewichtsverdeling op de trailer, kogeldruk allemaal punten waarmee u bij ons aan het goede adres bent. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken, zodat u onbezorgd de weg op kan. Op dit moment verkopen we ook trailers die in elke gewenste kleur geleverd kunnen worden. In de fabriek wordt er over het gegalvanisserde frame een 2e poedercoat laag overheen gespoten. Desgewenst kan de verlichting ook in LED worden uitgevoerd.

De Schiffart Watersport is dealer van PEGA boottrailers. Met de juiste boottrailer kunt u veilig de weg op met uw boot. PEGA is de topklasse in boottrailers. Pega heeft voor iedere bootbezitter een passende trailer, de trailers zijn ingedeeld in 3 verschillende lijnen.

De drie lijnen van Pega:
- Economy, de betrouwbare, robuuste en veilige basis
- Comfort, de lijn met een pakket handige extra's
- Exclusive, de naam zegt het al: de exclusieve lijn! Nu ook leverbaar met LED verlichting en poedercoat   in elke RAL kleur

De Schiffart Watersport

Koailan 6 NL-8493 LA Terherne
T: +31 (0) 566 68 98 88
E: info@schiffart-watersport.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:30

Volg ons ook op