Zoeken in de website

  • Vakkundig

    Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 70 jaar!

Service

Service is waar de Schiffart watersport voor staat. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 70 jaar! Met onze werkervaring kunt u vertrouwen op een degelijk en vakkundig advies. Heeft u vragen, kom dan gerust eens langs!

Reparatie

Reparatie
De Schiffart watersport is gespecialiseerd in Yamaha, onze monteurs bezoeken geregeld de Yamaha service trainingen. Wij zijn dan ook het Service Centre van Friesland. Natuurlijk kunnen wij ook andere merken repareren, wij beschikken over een groot onderdelen magazijn, zodat wij u ten alle tijde snel weer in de vaart kunnen krijgen. Met een speciale hydraulische rem kunnen we de zwaardere motoren gewoon op te trailer volgas belasten.

Zelf liever reparaties uitvoeren? Wij kunnen ook onderdelen voor uw motor leveren. Kijk hiervoor in de Yamaha onderdelen catalogus. Deze kunt u hier vinden.

Onderdeel nummers kunt u naar ons mailen voor een prijsopgave.

(Winter) service

Voor zowel buitenboordmotoren, inboardmotoren en dieselmotoren bent u bij de Schiffart aan het goede adres voor een (winter)service beurt. Elke motor heeft onderhoud nodig, onder andere het schoonmaken, verversen van olie leveren een bijdrage aan de levensduur van uw motor. Wij geven uw kostbare motor graag de zorg die hij verdient. Breng dan uw boot en/of motor na of voor het vaarseizoen langs zodat u het nieuwe vaarseizoen er weer tegen aan kan. De opslag van uw motor in de winter kunnen wij ook verzorgen.

Onderhoud

Wij kunnen het complete onderhoud van uw boot verzorgen. We beschikken over monteurs en schilders en alle benodigde materialen.

 

De Schiffart Watersport

Koailan 6 NL-8493 LA Terherne
T: +31 (0) 566 68 98 88
E: info@schiffart-watersport.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:30

Volg ons ook op