Zoeken in de website

Motoren

Wij hebben zowel benzine als dieselmotoren in onze showroom. Wij kunnen alle soorten Yamaha en Vetus motoren aan u leveren. Voor beide merken geldt; zeer betrouwbaar en meest voorkomend.

Yamaha

Nummer 1 buitenboordmotor!

Yamaha is al jaren toonaangevend op het gebied van buitenboordmotoren. Wij zijn dealer van yamaha buitenboord motoren en hebben ook verschillende modellen op voorraad hangen. Onze monteur's worden geschoold door de Yamaha Technical Academy, een door Japan gecontroleerd opleidings niveau. Wij kunnen u dus goed informeren over de aankoop of reparatie van uw buitenboordmotor!

Ook leveren wij repareren wij motoren en leveren alle onderdelen! Kijk hiervoor op onze service afdeling.

Bekijk hier de folder van de Yamaha buitenboordmotoren

Vetus dieselmotoren

Nummer 1 dieselmotor!

Ook zijn wij dealer van Vetus. Een veel voorkomend merk in de botenwereld. Vetus staat voor goede en betrouwbare producten. Wij leveren vetus dieselmotoren maar ook Vetus onderdelen en andere producten.

Aggregaten

Altijd voorzien van energie!

Yamaha is toonaangevend op het gebied van draagbare aggregaten. Yamaha levert al jarenlang een enorm  hoge kwaliteit. Betrouwbaarheid en duurzaamheid staat bij Yamaha hoog in het vaandel. Bij de nieuwste modellen zijn de motor- en generatorkoeling samengebracht, waardoor ze de stilste, lichtste en meest compacte generatoren in hun soort zijn. En omdat het toerental zich vanzelf aanpast aan de energiebehoefte, zijn ze ook bijzonder zuinig in gebruik. Bovendien levert de chipgestuurde inverter een hoogwaardige stroom die bij uitstek geschikt is voor gevoelige elektronische apparatuur.

De Schiffart Watersport

Koailan 6 NL-8493 LA Terherne
T: +31 (0) 566 68 98 88
E: info@schiffart-watersport.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:30

Volg ons ook op